hi

Het was 2006, mijn ouders keken het nieuws en toen spraken ze over Youtube. “Iedereen kon daar zijn eigen video plaatsen.” Toen ik dat hoorde ging ik als 8-jarige snel naar mijn computer toe, maakte een account aan op Youtube en begon met het maken van video’s.

Dat is het moment dat ik mijn passie voor film ontwikkelde. Ik maakte met mijn webcam videos van mijn honden en vogels en bewerkte dat ook zelf.  In de pauzes van de basisschool liep ik al met een camcorder om daar leuke filmpjes te maken met mijn klasgenoten.

Op de middelbare school en Hogeschool zorgde ik ervoor dat ik wel in elk project een filmpje kon verwerken. Want dat is wat ik echt het leukste vond.

Toen ik mijn studie Communicatie en Multimedia Design had afgerond besloot ik te gaan freelancen als videograaf en drone pilot en zo ben ik tot op heden actief in het maken van bruiloft-, bedrijf-, event- en promotiefilms. 

 

20220321-_A734988-Edit-2

FEITJES OVER MIJ

1. Mijn naam is Russisch, maar ik ben zelf bijna 100% Nederlands. 1/8ste deel uit Indonesië.

2. Ik heb 17 jaar lang een dwergpapegaaitje gehad. Haar naam was Elfie. Mijn favoriete dieren zijn vogels.

3. Ik ben gek op de zee en het strand! 

4. Ik had eerder mijn drone-certificaat dan mijn rijbewijs.

 

5. Ik heb op 1 youtube video meer dan 84.000 views check hier

6. Ik had vroeger een groene muur op mijn slaapkamer. Die gebruikte ik als green-screen om bijvoorbeeld als 14-jarige mijzelf in een muziekvideoclip van Justin Bieber te editten.

7. Als het gaat om video’s editten ben ik perfectionist, maar vaak is mijn bureau een grote chaos.

8. Ik ben een ochtendmens. Opstaan om een zonsopkomst vast te leggen vind ik niet erg