We worden vandaag wakker alsof we in een TUI reclame zitten. Vanuit ons bed kijken we over de azuurblauwe zee en worden we zachtmoedig gewekt door een licht briesje. Overal op het zand zijn sporen te zien van de nachtelijke escapades van de krabben en heremietkreeften. Na een rustige ochtend moeten we wat eerder van het eiland vertrekken omdat het ’s middags hard gaat waaien (en dat betekent hoge golven). Jammer, maar dit geeft ons wel mooi de gelegenheid om nog voor het weekend onze paspoorten op te halen bij het immigratiekantoor (we mogen blijven!). We komen onze documenten ophalen in de netste kledij die we bij ons hebben, de heren achter de balie staan echter allemaal in sportshirt en trainingsbroek dus we zijn wat overdressed. De jongen die ons helpt is Marvel fan en vindt me op Captain America lijken, ik kan daar natuurlijk alleen maar mee instemmen (al ben ik bang dat hij dat compliment bij menig Europeaan maakt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *