De laatste ochtend op de boot is alweer aangebroken. Na een stevig ontbijt duiken we het water in voor de afsluitende snorkelsessie. Onderweg genieten we in zitzakken van de zon en een heerlijk verkoelend briesje. Onze volgende bestemming is Pirate island, een bounty eiland pur sang. We overnachten hier in een rieten hut op een hagelwit strand tussen de palmen. De zee ligt nog geen tien meter van onze hut af en vanaf het strand snorkel je in een paar slagen tussen prachtig koraal. Een stukje verderop bij de rotsen lijkt een kraamkamer voor jonge zwartpunt rifhaaien te zitten, vanuit het niets zwem ik midden tussen een groep van zo’n tien stuks, allemaal van ongeveer een halve meter lang. De rest van de dag brengen we relaxend op het strand en in zee door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *