De dag begint met een bezoek aan het immigratiekantoor om foto’s te maken en vingerafdrukken af te geven (alle 10 hebben ze nodig). We zijn wederom de enigen en dus staan we binnen de kortste keren weer buiten. Nu is het tijd om te verkassen naar een nieuw verblijf (we kunnen helaas niet in ons huidige hostel blijven). Aangekomen bij onze nieuwe slaapplek worden we na aankomst en betaling opeens geweigerd omdat we onze duiken niet hebben geboekt bij de aan het hostel gelieerde duikschool. Er is ons van tevoren niets laten weten dus hier gaan we natuurlijk niet mee akkoord. Na een pittige woordenwisseling met de halve staf moeten we helaas toch onze biezen pakken. Gelukkig bestaat er tegenwoordig booking.com en binnen een kwartier strijken we neer in een ander hotel verderop in de straat. De rest van de dag spenderen we op het dakterras om te studeren voor het theorie examen van onze duikcursus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *