De wekker gaat, zoals zo vaak deze vakantie, weer vroeg en we maken ons klaar voor onze eerste binnenlandse vlucht, met het eiland Flores als bestemming. De vlucht duurt maar anderhalf uur en de stoelen hebben on-Indonesisch veel beenruimte. Aangekomen in Lahuan Bajo gebruiken we de rest van de ochtend/middag om allerlei zaken te regelen. Zo brengen we een bezoek aan het immigratiekantoor (we zijn de enigen), de bank en de wasserette. Daarnaast regelen we een scooter en verblijf voor de komende dagen en boeken we een cursus om te leren duiken. De laatste paar uur van de middag spenderen we op het dakterras in de zon (die hadden we nog niet zoveel gezien) waar Nadeche ijsthee naar binnen slurpt alsof ze een week in de woestijn heeft doorgebracht. We bekijken de zonsondergang vanaf een heuvel in de buurt alvorens van heerlijke lokale vis en cocktails te genieten bij een barretje in de haven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *