Vandaag staat er snorkelen op het programma en dat doen we in Gamat bay. De baai is lastig bereikbaar en we zijn op één ander stel na de enigen op het strand. Direct het water in waar de vissen en koralen net zo prachtig zijn als in Blue lagoon beach. Het geluk is wederom aan onze zijde en we weten twee zeeschildpadden te spotten, enige nadeel is de stroming die hier behoorlijk sterk is. Na een middag in het water stappen we op de boot terug naar Bali. Een matroos legt onze tassen op het achterdek en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Wanneer we eenmaal op open zee varen blijken de golven een stuk hoger dan op de heenreis en grote vlagen zeewater landen precies (het zal eens niet) op onze tassen (geen idee waarom ze daar dan werden neergelegd). Nu kan ik dus mooi, me al vastklampend waar ik kan, onze tassen veilig gaan stellen terwijl de boot met een hoop geweld over de golven stuitert. Onderweg pak ik nog even een grote plens zeewater mee waardoor ik drijfnat weer naast Nadeche in de stoel neerplof. Een uurtje later komen we gesloopt aan bij ons hotel naast het vliegveld, daar is (uiteraard) zojuist de stroom uitgevallen en dus moeten we nog even in de donkere lobby wachten totdat we naar onze kamer kunnen.
FullSizeRender

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *