Nu we weer redelijk zijn hersteld is het tijd voor een dagje snorkelen bij Blue lagoon beach (een tip van onze taxichauffeur in Canggu). Bij aankomst duiken we direct het water in en de dure duikbrillen en snorkels (die we hiervoor speciaal van te voren hebben aangeschaft) zijn hun geld dubbel en dwars waard. Onderwater wemelt het van de vissen in alle kleuren van de regenboog en iets dieper zijn er prachtige koralen te aanschouwen. Na een paar uur snorkelen hebben we zeesterren, inktvissen, murenes, anemonen, roggen en een zeeschildpad gespot. Wanneer je over de rotsen wandelt schieten de krabben voor je voeten weg en vanuit je ligbed zie je de heremietkreeftjes en duizendpoten gezellig voorbij hobbelen. Na tot laat in de middag van dit alles te hebben genoten scoren we onderweg terug een sappige watermeloen (gewoon langs de snelweg) die na wat passen en meten net aan in de buddy van de scooter past. S’ avonds bezoeken we de “night market” voor wat lokale delicatessen (niet teveel want de eetlust is nog niet volledig terug).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *