Na een welverdiende lange nacht begint de dag met het regelen van wat kleinigheden (pinnen, scooter huren en naar de wasserette). Hierna vertrekken we naar het zuiden richting Djawatan forest met zijn prachtige bomen. De bomen zijn prachtig (net uit een sprookje), maar het bos heeft meer weg van een park aangezien je er in 10 minuten doorheen loopt. Het leent zich echter goed om wat mooie (drone) foto’s te maken (een waar Instagram bos) en daarin zijn we ook niet de enige. Koppels, hipsters, een bruidspaar en twee sport teams trekken naar het bos voor het perfecte plaatje. Ondanks de regen (het komt de hele dag al met bakken naar beneden) zijn de muggen talrijk aanwezig en die lusten Nadeche wel rauw. Waar ze mij links laten liggen nemen ze Nadeche in de twee uur dat we er zijn zo’n 20 (!!!) keer te grazen. Haar benen zijn een waar slagveld en we vluchten het bos uit. Bij de uitgang staat een kraam met kokosnoten en ik vraag of ik er een zelf mag openhakken (ik bak er niks van) en nadat ik de vrucht onherkenbaar verminkt heb grijpt de expert in. Ondanks mijn capriolen smaakt hij geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *