De eerste echte avonturen dag, tijd voor een tempel! We pakken de taxi naar de Prambanan. De tempels zijn indrukwekkend en het park is vrij rustig. Bijzondere ervaring is dat de Indonesische toeristen liever met ons op de foto gaan dan met de eeuwenoude bouwwerken (en geef ze eens ongelijk). In de binnentuin van het museum (zonder Engelse tekst bordjes) zingt een vrouw in Chinese stijl, begeleid door wat mannen op lokale akoestische instrumenten. We worden uitgenodigd om te dansen en dat hoef je me natuurlijk geen twee keer te vragen. De Indonesiƫrs vinden het erg vermakelijk en willen ook direct weer met ons op de foto. Op de terugweg scoren we een rijk assortiment exotische vruchten zoals manggistan, rambutan, salak pondoh en mini bananen (allemaal heerlijk). Ik moet Nadeche alleen nog even overhalen voor de Durian.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *