Hoi! Momenteel zitten we in een 8 uur lange treinrit van Jakarta naar Yogyakarta. Het vliegen met Qatar Airways verliep helemaal prima. Als we ons netter hadden aangekleed op Schiphol hadden we een gratis upgrade gekregen naar de business class maar helaas kon de patronen broek van mij en Sjakos nike trainingspak er niet mee door๐Ÿ˜ maar alsnog prima gevlogen in Economy Class. Heel veel eten gehad alleen maar warme maaltijden, zoals rijst met kip. Tussenstop op Doha was ook erg indrukwekkend alsof we in een hele luxe mall liepen. Met dikke autoโ€™s. Eenmaal gearriveerd op Jakarta moesten we nog onze Visa On Arrival scoren. Was een mega lange rij maar gelukkig wel met een goede airco. Daarna ook nog een verklaring voor de bagage moeten invullen en nog eens door de douane met beide tassen. Meestal ben ik degene die er altijd wel even uitgepakt wordt vanwege alle apparatuur maar geen 1 keer is dot gebeurd. Na dat alles ook nog even een simkaart moeten regelen. Blijkbaar moeten ze daarvoor alles weten. Paspoort moeten laten zien en hele telefoon moest ingesteld worden voor de provider. Kostte ons ook zo een 2 uur maar we hebben in ieder geval nu 15gb data ;). Toen waren we zo gesloopt nog een uur met de taxi in het spits uur van Jakarta. Doel is gewoon om je auto ervoor te gooien anders kom je er niet. Echt heel erg veel scooters maar zeker bijzonder om te zien. We zijn daarna ons hotel niet meer uitgeweest. Daar gegeten en tot slot drankje bij de rooftopbar gedronken met mooi uitzicht op de skyline van Jakarta. Ben wel blij dat we er niet langer zijn gebleven haha.

Dat was hem weer!

IMG_7019

IMG_7031

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *